Carne de vita in bait de vanat

Timp pregatire
170 minute
Complexitate
medie
Carne de vita in bait de vanat

Ingrediente

  • Bait:
  • 1 l de vin rosu dulce
  • 1 pahar de otet de calitate
  • 1 l de apa
  • o ceapa rasa mare
  • un morcov ras mediu
  • o telina rasa mica
  • 2 capatini de usturoi
  • 2-3 linguri de miere
  • 2-3 foi de dafin
  • 2-3 crengi de cimbru
  • boabe de ienibahar
  • sare piper condiment
  • carnea:
  • coaste de manzat
  • cotlet de manzat
  • slanina de porc

Mod de preparare

Se fierbe vinul la foc iute si se adauga toate ingredientele,Se fierbe pana se ingroasa.Dupa ce s-a racit se toarna peste carne.Se lasa la macerat intre 12 si 24 ore.

Carnea se stoarce de bait si se pune intr-o tava cu putin ulei si 200 gr de apa.Peste carne se pune slanina taiata feli.Se tine la cuptor c-am 1h si 40 min.Daca mai este nevoie se pune putina apa(calda!!).Se poate servi cu cartofi pai si cu o sala de primavara.(pont:se poate face si pe gratar daca am fiert-o ca 35-40 min)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise