Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
290 minute
Complexitate
redusa
Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • aprox. 400 g carne de vitel ( pentru familii mai numeroase dublati cantitatile)
  • 3 cepe galbene
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 morcovi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • un pic de piper
  • verdeturi uscate: oregano, patrunjel si cimbru – cate o jumatate de lingurita din fiecare
  • 1 cana de vin alb sec (aprox 200 ml)
  • 1 cana suc de rosii
  • 4-5 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei dulce

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele dupa caz.

Taiem ceapa, ardeii si morcovii cubulete mici si le punem in vasul de ceramica in care am pus putin ulei de masline.

Adaugam condimentele: sarea, piperul, oregano, patrunjel si cimbru si amestecam.

Carnea o taiem cubulete si o punem peste legume.

Adaugam o cana de vin si o cana de suc de rosii si amestecam ingredientele in Crock Pot.

Punem capacul, selectam functia de temperatura High si timpul de gatire 4:30 (ore).

Inainte cu 20 de minute de terminarea programului aparatului Crock Pot adaugam usturoiul pisat si 1 lingurita de boia de ardei dulce.

La final adaugam patrunjel tocat marunt.

Servim mancarea calda, asa simpla sau cu o garnitura de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise