Curatam si spalam legumele dupa caz.
Taiem ceapa, ardeii si morcovii cubulete mici si le punem in vasul de ceramica in care am pus putin ulei de masline.
Adaugam condimentele: sarea, piperul, oregano, patrunjel si cimbru si amestecam.
Carnea o taiem cubulete si o punem peste legume.
Adaugam o cana de vin si o cana de suc de rosii si amestecam ingredientele in Crock Pot.
Punem capacul, selectam functia de temperatura High si timpul de gatire 4:30 (ore).
Inainte cu 20 de minute de terminarea programului aparatului Crock Pot adaugam usturoiul pisat si 1 lingurita de boia de ardei dulce.
La final adaugam patrunjel tocat marunt.
Servim mancarea calda, asa simpla sau cu o garnitura de cartofi.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii