Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
290 minute
Complexitate
redusa
Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • aprox. 400 g carne de vitel ( pentru familii mai numeroase dublati cantitatile)
  • 3 cepe galbene
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 morcovi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • un pic de piper
  • verdeturi uscate: oregano, patrunjel si cimbru – cate o jumatate de lingurita din fiecare
  • 1 cana de vin alb sec (aprox 200 ml)
  • 1 cana suc de rosii
  • 4-5 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei dulce

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele dupa caz.

Taiem ceapa, ardeii si morcovii cubulete mici si le punem in vasul de ceramica in care am pus putin ulei de masline.

Adaugam condimentele: sarea, piperul, oregano, patrunjel si cimbru si amestecam.

Carnea o taiem cubulete si o punem peste legume.

Adaugam o cana de vin si o cana de suc de rosii si amestecam ingredientele in Crock Pot.

Punem capacul, selectam functia de temperatura High si timpul de gatire 4:30 (ore).

Inainte cu 20 de minute de terminarea programului aparatului Crock Pot adaugam usturoiul pisat si 1 lingurita de boia de ardei dulce.

La final adaugam patrunjel tocat marunt.

Servim mancarea calda, asa simpla sau cu o garnitura de cartofi.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura