Se pun in vasul ceramic supa, ceapa taiata felii si condimentele. Carnea (fara grasime) se taie in felii, se pune peste ceapa, se adauga sucul de portocale si de lime, usturoi si ardei iute. Se pune capacul, se seteaza aparatul pe high pentru 6 ore. Daca feliile sunt mai groase este posibil sa mai fie nevoie sa fie pregatita inca 30 minute. Dupa ce a fost pregatita se taie carnea fasii mici si se muta intr-un vas termorezistent. Se pun 2 -3 linguri din supa in care s-a gatit si se da la cuptor 15 minute la 200°C. Se pun bucatele de carne peste tortilla, ceapa si coriandru, apoi putin suc de limette.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii