autor:

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Cartof fantezie--la cuptor

Autor: iuliana77 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana77 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 mai 2010

Ingrediente
6 cartofi,, un piept de pui,, 4 linguri smatana si 200 gr telemea desarata,, un pipt de pui fiert,, 2 rosii,, unt pentru uns vasul yena,, 4-5 linguri supa,, sare ,condimente pentru gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se unge vasul cu unt.
Jumatate din cartoful taiat felii pe orizontala se aseaza in vaspeste care se adauga pieptul de pui taiat
cuburi,apoi branza si smantana amestecate cu condimente.
Deasupra se pune restul de cartof taiat.Se adauga peste toata compozitia cateva linguri cu supa.Deasupra se aseaza rosiile felii.Compozitia rezultala se baga in cuptorul preincins.Timpul de tinere in cuptor se face in functie de cat de repede se face cartoful,deci se mai verifica din cand in cand.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartof fantezie--la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Floare de colt (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2012

    Gustoasa fantezia la cuptor !!! Mi-ai facut pofta .

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Buna mancarica!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Tare bun trebuie sa fie....Si eu prepar ceva asemanator,dar am sa incerc si varianta ta...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      O bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi,
  • un piept de pui,
  • 4 linguri smatana si 200 gr telemea desarata,
  • un pipt de pui fiert,
  • 2 rosii,
  • unt pentru uns vasul yena,
  • 4-5 linguri supa,
  • sare ,condimente pentru gust.

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana77
Budinca de paine cu branza si smantana la cuptor

Budinca de paine cu branza si smantana la cuptor

Painea se taie in felii groase si se da deoparte;se bat bine ouale,se adauga condimentele,smantana,branza

8 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Copanele la tava

Copanele la tava

Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei

24 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Floare de colt (Chef de cuisine)

Gustoasa fantezia la cuptor !!! Mi-ai facut pofta .

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Lasagna