Se unge vasul cu unt.
Jumatate din cartoful taiat felii pe orizontala se aseaza in vaspeste care se adauga pieptul de pui taiat
cuburi,apoi branza si smantana amestecate cu condimente.
Deasupra se pune restul de cartof taiat.Se adauga peste toata compozitia cateva linguri cu supa.Deasupra se aseaza rosiile felii.Compozitia rezultala se baga in cuptorul preincins.Timpul de tinere in cuptor se face in functie de cat de repede se face cartoful,deci se mai verifica din cand in cand.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii