autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Cartof fantezie--la cuptor

Autor: iuliana77 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana77 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 mai 2010

Ingrediente
6 cartofi,, un piept de pui,, 4 linguri smatana si 200 gr telemea desarata,, un pipt de pui fiert,, 2 rosii,, unt pentru uns vasul yena,, 4-5 linguri supa,, sare ,condimente pentru gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se unge vasul cu unt.
Jumatate din cartoful taiat felii pe orizontala se aseaza in vaspeste care se adauga pieptul de pui taiat
cuburi,apoi branza si smantana amestecate cu condimente.
Deasupra se pune restul de cartof taiat.Se adauga peste toata compozitia cateva linguri cu supa.Deasupra se aseaza rosiile felii.Compozitia rezultala se baga in cuptorul preincins.Timpul de tinere in cuptor se face in functie de cat de repede se face cartoful,deci se mai verifica din cand in cand.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartof fantezie--la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Scaricica afumata in sos de bere neagra

Scaricica afumata in sos de bere neagra

Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita (cu

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu masline

Piept de pui cu masline

Pieptul de pui se taie cubulete. Curatam ceata si o taiem solzisori Maslinele le feliem. Usturoiul

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2012

    Gustoasa fantezia la cuptor !!! Mi-ai facut pofta .

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Buna mancarica!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Tare bun trebuie sa fie....Si eu prepar ceva asemanator,dar am sa incerc si varianta ta...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      O bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi,
  • un piept de pui,
  • 4 linguri smatana si 200 gr telemea desarata,
  • un pipt de pui fiert,
  • 2 rosii,
  • unt pentru uns vasul yena,
  • 4-5 linguri supa,
  • sare ,condimente pentru gust.

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana77
Budinca de paine cu branza si smantana la cuptor

Budinca de paine cu branza si smantana la cuptor

Painea se taie in felii groase si se da deoparte;se bat bine ouale,se adauga condimentele,smantana,branza

5 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Copanele la tava

Copanele la tava

Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei

21 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

3 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Floare de colt (Chef de cuisine)

Gustoasa fantezia la cuptor !!! Mi-ai facut pofta .

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj