autor:

Sidy

» » , , , Aperitive, Aperitive, Fripturi, Mancaruri cu carne

Cartofi acordeon

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iulie 2008

Ingrediente
Cartofi mari,, cascaval felii, , sunculita(kaizer) felii, , unt, , condimente, , folie de aluminiu.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

35 voturi

Mod de preparare

Cartofii mari se curata si se taie in doua. Jumatatea se taie din cm in cm si se umple cu felii de cascaval si sunculita.
In folie se pune putin unt, o bucata de cartof umplut, se stringe folia si se pune intr-o tava in cuptorul dinainte incins , cam o ora.
Cartofii pot fi pusi si in punga Knorr daca doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

se spala cartofii, se taie feliute, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar intre feliute se pune

10 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

Se curate cartofii si se spala. Se taie fiecare in felii subtiri fara sa se patrunda pana la partea

20 voturi    17 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • lilisor lilisor

    lilisor lilisor (Chef de cuisine):

    am incercat si eu reteta.... au iesit super buni

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine):

    Sunt deliciosi. Tocmai am mancat din ei si i-au placut si sotului tare mult!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine):

    O reteta usoara,care nu mi-a dat bataie de cap.Eu am mai pus si o felie de rosie peste unt,cartoful peste rosie , cascaval si 2 feliute de ardei.A iesit foarte gustos.Am scos si cateva poze.

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Arata grozav!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

    Interesant

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

    Buni de tot.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Frumos si gustos..............felicitari Sidy.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Imi place prezentarea ta Sidy si sunt sigura ca sunt si gustosi.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Nu ştiu cum fac dar descopăr reţetele care mi-ar plăcea să le gătesc foarte târyiu după ceau fost postate. Sigur o să încerc.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

      Interesant si usor de rezolvat pentru o masa satioasa.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      Foarte bine arata, felicitari ambelor gospodine!

    • patronik

      patronik (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Cand eram copil avea mama ceva , un fel de cutit metalic , care facea spirale din cartofi , ieseau ceva ca pastele spirala , si lungi functie de cat de mare era cartoful , era o placere sa imi fac cartofi prajiti sub forma aia. Daca stie cineva despre ce vorbesc , poate ne ajuta cu niste poze , eu nu am mai gasit chestia aia la mama.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

      Draga Sidy, eu stiu sa cant la acordeon. Dupa cum arata reteta ta ma indeamna sa cant si pe clapele cartofului. Am sa incerc cu cartofi rosii. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

      O sa incerc sigur aceasta reteta.Chiar imi place.

    • Fara foto

      Mihaela76 (Chef de cuisine) , 07 mai 2009

      Ingenioasa reteta si deloc complicata. Felicitari! Cand testez reteta am sa incerc fara cascaval, sunt curioasa cum o sa iasa.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2009

      In loc de folie de aluminiu nu ar merge si in hartie de copt? Am sa incerc asa.

    • Otilia-Iulia Uilacan

      Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009

      Excelent!Diseara cred ca asta ne pandeste:)

    • iohana

      iohana (Bucatar) , 31 martie 2009

      Da, sunt deliciosi si foarte simplu de preparat.

    • Schiopu Simona

      Schiopu Simona (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

      Nu imi vine sa cred ce usor se poate prepara. Asta voi gati cand ajung acasa

    • maryelena

      maryelena (Chef de cuisine) , 20 februarie 2009

      Mi se pare extraordinara reteta. Abia astept sa o incerc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

35 voturi

Ingrediente

  • Cartofi mari,
  • cascaval felii
  • sunculita(kaizer) felii
  • unt
  • condimente
  • folie de aluminiu.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Arata grozav!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Musaca de vinete
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania