autor:

paviasi

» » Aperitive

Cartofi Babka

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2010

Ingrediente
Ingrediente pentru 6 persoane, cartofi 2,00kg, costita afumata 0,250kg, ceapa 0,250kg, oua 4 buc, pesmet 0,050kg, ulei 0,050 L, usturoi 1 catel, sare, gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se curata se spala si se taie sferturi,apoi se pun la fiert in apa rece cu sare.Dupa fierbere se face un piure simplu.Dupa ce se mai racoreste,se bat ouale si se incorporeaza in acest pire.
Ceapa se toaca,costita se taie julien,usturoiul se zdrobeste.Toate acestea impreuna se pun intr-o tigaie cu 30ml de ulei si se rumenesc.Se pun toate in piure si se amesteca bine.Intr-o tava unsa cu ulei si pesmetata se pun cartofii si se da la cuptor,pana cand se rumeneste.Se serveste fierbinte cu o lingura de smantana.
Preparatul este de origine din Belarus.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Babka" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec cu ciuperci

Chec cu ciuperci

Puteti folosi ciuperci proaspete sau conservate. Eu am folosit proaspete. Le-am taiat marunt si nu

9 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Ciuperci Gratinate

Ciuperci Gratinate

1. Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt. 2. Intr-o

8 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    Tare buni!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 6 persoane
  • cartofi 2,00kg
  • costita afumata 0,250kg
  • ceapa 0,250kg
  • oua 4 buc
  • pesmet 0,050kg
  • ulei 0,050 L
  • usturoi 1 catel
  • sare, gust

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Tare buni!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Crema de branza cu boia si ceapa rosie