Pregatim un wok, punem un pic de ulei de masline.
Curatam cartofii, prazul, usturoiul. Spanacul (eu am folosit congelat) il tocam grosier.
Usturoiul il presam, il punem in wok. Adaugam prazul taiat rondele si ardeiul kapia taiat fasii subtiri, baconul fasii subtiri. Tragem totul la foc potrivit spre iute.
Cartofii ii taiem in cuburi mari si ii punem 10 min la aburi sau ii fierbem.
Dupa ce s-au rumenit legumele din wok, adaugam cartofii, potrivim cu sare, boia. Adaugam si spanacul. Lasam sa se rumeneasca la foc iute, cateva minute, apoi presaram patrunjel verde tocat.
Lasam cateva minute mancarea sa se "odihneasca", apoi servim!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii