Pegatire:
Cartofii se curata de coaja si se taie rondele. Costita se taie in felii f.subtiri.
Ceapa se taie pestisor.
Usturoiul se curata si se toaca fin.
Preparare:
Ceapa se pune in jumatate din cantitate de unt in tigaie,la foc iute,impreuna cu usturoiul si se lasa pana se inmoaie.
Cartofii,ceapa sikaizerul se asaza straturi altenative intr-un vas yena sau tava,primul si ultimul strat sa fie de cartofi.Intre straturi sarati si piperati,asezonand cu nucsoara si scuturand crenguta de cimbru.Cand ati terminat de asezat,puneti laptele, in care ati pus faina, si supa, peste preparat.In functie de forma si volumul vasului s-ar putea sa mai ramana lichid.Completati in timp cat sta la cuptor,daca scade prea tare.Deasupra puneti restul de unt.Dati la cuptorul preincalzit,pentru 40-50 de minute.
Este un preparat ce poate fi servit ca antreu dar si ca garnitura,la diferite carnuri.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii