Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja pentru 10 minute. Dupa ce s-au fiert pe jumatate se curata de coaja si se taie in 3 parti pe lung . Intr-o tava se amesteca 4-5 linguri de ulei de masline cu sare si rozmarin si apoi se amesteca cu cartofii curatati de coaja, pana ce nu mai ramane nici un pic de ulei in tava. Se da tava la cupto pana se rumenesc frumos cartofii si apoi se pot servi cu salata de sfecla rosie, sos de usturoi si cascaval ras pe deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii