Cartofi copti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cartofi copti

Ingrediente

  • 1 kg cartofi roz
  • ulei de masline
  • sare
  • 1/2 lingurita de rozmarin

Mod de preparare

Se spala bine cartofii si se pun la fiert in coaja pentru 10 minute. Dupa ce s-au fiert pe jumatate se curata de coaja si se taie in 3 parti pe lung . Intr-o tava se amesteca 4-5 linguri de ulei de masline cu sare si rozmarin si apoi se amesteca cu cartofii curatati de coaja, pana ce nu mai ramane nici un pic de ulei in tava. Se da tava la cupto pana se rumenesc frumos cartofii si apoi se pot servi cu salata de sfecla rosie, sos de usturoi si cascaval ras pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise