Se spala cartofii in coaja se usuca cu un sevet si se freaca cu sare si ulei. Se aseaza in tava si se dau la cuptor.Cand sunt crocanti deasupra si moi in interior, sunt gata.Se scot, se lasa putin la racorit si cu mana strangem putin pana crapa , dar nu de tot. In accea crapatura trebuie sa incapa crema de branza.Pt. crema amestecam branza cu smantana, hran dupa gust si sare .Se aseaza cartofii pe un platou. Se umplu cartofii cu crema, ardeiul se taie cubulete si se presara peste crema . Se rup cateva frunzulite de patrunjel si se orneaza fiecare cartof. Se servesc cu gratar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii