Cartofii se pun in folii de aluminiu se ung cu putin ulei de masline si putina sare si se coc la 250 de grade pana sant gata.
Intr-o craticioara se taie rosioarele se adauga ardeiul taiat bucatele,sare ,sucul de lamaie ,putin ulei,si frunzele de coriandu.
Cand cartofii sunt gata se taie in doua se pune fiecare cartof pe o farfurie si se pune o portie de salata pe el si putina smantana.
Este o gustare delicioasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii