Se curata de coaja cartofii, se sterg cu un prosop curat si se pun la copt in cuptor, pe gratar, pe o folie de aluminiu. Dupa cca o ora se intorc pe cealalta parte. Se lasa in cuptor pana ce se formeaza o crusta rosie la suprafata. Intre timp se prajesc in ulei crochetele de pui.
Se scot cartofii din cuptor, si se zdrobesc usor in pumn. Se aseaza pe o farfurie, se pune unt deasupra, sare, putin piper si o lingura-doua de smantana. Din cartofii ramasi se face o salata usoara-se amesteca cu unt, sare si piper si se adauga smantana dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii