autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

cartofi copti la cuptor

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
800 g cartofi, 50 g pesmet, 100 ml ulei, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se spala, se usuca, se sareaza si se pipereaza. Se tavalesc apoi prin pesmet, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se introduc in cuptorul bine incins.Sunt gata atunci cand s-au rumenit. Se servesc calzi, cu mujdei de usturoi.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi copti la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti

Ciolan afumat la cuptor cu cartofi copti

Ciolanul se aseaza intr-o tava. Se impaneaza cu catei usturoi si cuisoare. Se baga la cuptorul preincalzit

7 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui la cuptor cu garnitura de cartofi copti

Pui la cuptor cu garnitura de cartofi copti

Se spala puiul, se introduce in punga Knorr impreuna cu ceapa taiata cubulete, 4-5 catei de usturoi,

5 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Foarte buni ...

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte buni ...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fasole verde gratinata cu cascaval