autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Cartofi copti si umpluti

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Ingrediente
4 cartofi mari,200 g ciuperci Cgampignion,un ardei rosu,un morcov, pastarnac,o bucata telina, g pastrama de curcan,100 g pastrama de porc,menta uscata,cateva fire de busuioc verde,patrunjel si marar,cascaval ras,un strop de ulei,sare

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

1 Se fierb cartofii in coaja timp de 10 min.,atat cat sa se inmoaie un pic apoi se lasa sa se raceasca bine.
Se curata zarzavatul apoi ciupercile se feliaza,ardeiul se taie marunt,morcovul,pastarnacul si telina se dau prin razatoarea mica iar pastrama se taie in cubulete mici
2.Cartofii reci se taie in partea de sus ,un fel de capac apoi se scobesc un pic cu o lingurita,pentru a baga umplutura.Zarzatul se caleste un pic intr-o tigaie cu un strop de ulei impreuna cu pastrama maruntita,apoi se potriveste de sare.Se da tigaia de pe foc si se presara menta uscata si busuiocul,mararul si patrunjelul,taiate fin.
Cu aceasta umplutura se umple fiecare cartof apoi se aseaza pe gratarul aragazului si se dau la cuptorul incins pentru cca.20-30 min.Deasupra umpluturii se rade cascaval .Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti si umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi copti de doua ori (cartofi umpluti cu varza)

Cartofi copti de doua ori (cartofi umpluti cu varza)

Cartofii ii spalam foarte bine si intregi ii punem intr-o tava de copt. Ii dam la cuptor si

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Cartofi copti umpluti cu branza

Cartofi copti umpluti cu branza

Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt . Dupa ce sunt

5 voturi    8 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 cartofi mari,200 g ciuperci Cgampignion,un ardei rosu,un morcov, pastarnac,o bucata telina, g pastrama de curcan,100 g pastrama de porc,menta uscata,cateva fire de busuioc verde,patrunjel si marar,cascaval ras,un strop de ulei,sare

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu mere si sos caramel