Cartofi copti si umpluti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Cartofi copti si umpluti

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 200 g ciuperci Cgampignion
  • un ardei rosu
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o bucata telina
  • 100 g pastrama de curcan
  • 100 g pastrama de porc
  • menta uscata
  • cateva fire de busuioc verde
  • patrunjel si marar
  • cascaval ras
  • un strop de ulei
  • sare

Mod de preparare

1 Se fierb cartofii in coaja timp de 10 min.,atat cat sa se inmoaie un pic apoi se lasa sa se raceasca bine.

Se curata zarzavatul apoi ciupercile se feliaza,ardeiul se taie marunt,morcovul,pastarnacul si telina se dau prin razatoarea mica iar pastrama se taie in cubulete mici

2.Cartofii reci se taie in partea de sus ,un fel de capac apoi se scobesc un pic cu o lingurita,pentru a baga umplutura.Zarzatul se caleste un pic intr-o tigaie cu un strop de ulei impreuna cu pastrama maruntita,apoi se potriveste de sare.Se da tigaia de pe foc si se presara menta uscata si busuiocul,mararul si patrunjelul,taiate fin.

Cu aceasta umplutura se umple fiecare cartof apoi se aseaza pe gratarul aragazului si se dau la cuptorul incins pentru cca.20-30 min.Deasupra umpluturii se rade cascaval .Se servesc fierbinti.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise