autor:

lizz

» » Fripturi

Cartofi cu branza si busuioc

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lizz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg cartofi taiati cuburi mari, 2 felii de telemea de vaci (sarata), 1/2 lingurita de busuioc uscat, sare si piper alb, , se serveste alaturi de:, ceva acritura sau sos de usturoi, carne de pui la gratar condimentata cu sare si rozmarin

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Pui cartofii taiati cuburi la fiert cu sare dupa gust. Cand sunt fierti fara sa se sfarme, ii scoti cu strecuratoarea intr-un vas termorezistent. Razi peste ei branzica pe gaurile mici ale razatoarei... Condimentezi cu piperul alb si busuiocul. Amesteci usor si gata....
Ii servesti fierbinti alaturi de carne la gratar si sos de ustuori / acritura...
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpa de miel cu ciuperci la cuptor

Pulpa de miel cu ciuperci la cuptor

Pulpa de miel o parlim putin pe flacara aragazului, pe toate partile, apoi o spalam. Ceapa si usturoiul

3 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi
Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone

Piept de pui in crusta de cascaval si mascarpone

Pieptul de pui se dezoseaza , apoi indepartam pielea dupa care taiem fiecare bucata de carne in

6 voturi    4 comentarii
59 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Foarte frumos prezentat!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Simplu,rapid si tare,gustos si aromat...

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 03 mai 2010

    Foarte bun si frumos.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      Usor, bun, dietetic si foarte frumos prezentat. Felicitarile mele!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

      Usor si bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Frumoasa prezentare

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi taiati cuburi mari
  • 2 felii de telemea de vaci (sarata)
  • 1/2 lingurita de busuioc uscat
  • sare si piper alb
  • se serveste alaturi de:
  • ceva acritura sau sos de usturoi
  • carne de pui la gratar condimentata cu sare si rozmarin

Raporteaza reteta

Retete
de lizz
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am

1 vot    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura de casa cu branza

Prajitura de casa cu branza

Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna. Se adauga zaharul si se bate pana

15 voturi    2 comentarii
25 min
Prajituri

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte frumos prezentat!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
piept de pui la gratar tinut in bait