Se fierbe laptele si, cand este gata, se lasa la racit. Se curata cartofii, se spala si se taie felii si se pun la fiert in lapte pentru 20-25 minute. Pipotele se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare, iar morcovii se curata si se taie rondele. Cand sunt toate fierte, se unge o forma cu margarina, se pun cartofii cu tot cu laptele in care au fiert, rondelele de morcovi, pipotele fierte si strecurate bine, usturoiul curatat si taiat marunt, smantana, jumatate din cantitatea de branza rasa, condimentul si se da totul la cuptor pentru 40 de minute. Se rade si branza ramasa, se taie marunt mararul si apoi le amesteci si se presara peste mancare cand sunt gata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii