autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

cartofi cu branza si pipote de pui

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 1/2 kg pipote, 800 ml lapte, 100 g telemea de vaca, 2 morcovi, 300 ml smantana, 100 g margarina, sare, piper, 1 legatura marar, 2 cuburi condiment de pui, 1 capatana usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe laptele si, cand este gata, se lasa la racit. Se curata cartofii, se spala si se taie felii si se pun la fiert in lapte pentru 20-25 minute. Pipotele se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare, iar morcovii se curata si se taie rondele. Cand sunt toate fierte, se unge o forma cu margarina, se pun cartofii cu tot cu laptele in care au fiert, rondelele de morcovi, pipotele fierte si strecurate bine, usturoiul curatat si taiat marunt, smantana, jumatate din cantitatea de branza rasa, condimentul si se da totul la cuptor pentru 40 de minute. Se rade si branza ramasa, se taie marunt mararul si apoi le amesteci si se presara peste mancare cand sunt gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi cu branza si pipote de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitel din piept de pui cu insulite de pireu si danone

Snitel din piept de pui cu insulite de pireu si danone

Se bate bucata de carne cu ciocanul de snitel, se sareaza(eu nu am piperat), se trece prin faina

9 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Fave cu bacon

Fave cu bacon

Se scot boabele de fasole din pastai si se pun la fiert in apa cu sare timp de 30 min. Intre timp

0 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Musaca - carne si cartofi