autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

cartofi cu branza si pipote de pui

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
1 kg cartofi, 1/2 kg pipote, 800 ml lapte, 100 g telemea de vaca, 2 morcovi, 300 ml smantana, 100 g margarina, sare, piper, 1 legatura marar, 2 cuburi condiment de pui, 1 capatana usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe laptele si, cand este gata, se lasa la racit. Se curata cartofii, se spala si se taie felii si se pun la fiert in lapte pentru 20-25 minute. Pipotele se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare, iar morcovii se curata si se taie rondele. Cand sunt toate fierte, se unge o forma cu margarina, se pun cartofii cu tot cu laptele in care au fiert, rondelele de morcovi, pipotele fierte si strecurate bine, usturoiul curatat si taiat marunt, smantana, jumatate din cantitatea de branza rasa, condimentul si se da totul la cuptor pentru 40 de minute. Se rade si branza ramasa, se taie marunt mararul si apoi le amesteci si se presara peste mancare cand sunt gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi cu branza si pipote de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MUSCHIULET DE PORC INVELIT IN BACON

MUSCHIULET DE PORC INVELIT IN BACON

Muschiuletul de porc se taie in 10 bucati,care se invelesc in bacon si se fixeaza cu scobitori.Se

6 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Punem varza la desarat in apa rece pentru 30 min. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si

6 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar