Se fierbe laptele si, cand este gata, se lasa la racit. Se curata cartofii, se spala si se taie felii si se pun la fiert in lapte pentru 20-25 minute. Pipotele se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare, iar morcovii se curata si se taie rondele. Cand sunt toate fierte, se unge o forma cu margarina, se pun cartofii cu tot cu laptele in care au fiert, rondelele de morcovi, pipotele fierte si strecurate bine, usturoiul curatat si taiat marunt, smantana, jumatate din cantitatea de branza rasa, condimentul si se da totul la cuptor pentru 40 de minute. Se rade si branza ramasa, se taie marunt mararul si apoi le amesteci si se presara peste mancare cand sunt gata.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii