autor:

alina

» » Aperitive

Cartofi cu Branza

Autor: alina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg cartofi, 100 g margarină, sare, 250 g smântână, 150-200 g telemea rasă, şi un pahar cu lapte

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Curăţim cartofii şi îi tăiem în rondele fine. Ungem bine o formă adâncă. Aşezăm feliile de cartofi în straturi, iar între straturi punem bucăţele de margarină, brânză rasă şi smântână. Deasupra turnăm laptele amestecat cu un ou bătut. Apoi introducem forma în cuptorul înfierbântat. Coacem compoziţia cam o oră.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu Branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chiftele de cartofi cu soia si branza

Chiftele de cartofi cu soia si branza

Cartofii se curata,spala si se razuiesc prin razatoarea mica apoi se storc si se pun intr-un vas

9 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

-Se spală cartofii și se pun la fiert în coajă, în apă cu puțină sare. -Se fierb

4 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 100 g margarină
  • sare
  • 250 g smântână
  • 150-200 g telemea rasă
  • şi un pahar cu lapte

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta mediteraneeana cu branza si masline