CARTOFI CU CARNATI AFUMATI SI CU TAITEI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 grame cartofi fierti
  • 200 grame carnati afumati
  • 100 grame taitei( preferabil cei in forma de patratele) 2 linguri de untura(sau 4 linguri de ulei
  • la alegere)
  • 1 ceapa
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Ceapa, taiata marunt, se caleste in untura sau ulei. Se adauga taiteii fierti si spalati in apa rece, apoi scursi. Adaugam si cartofii fierti, taiati in sferturi si amestecam usor. Dupa cateva minute se adauga carnatii taiati felii foarte subtiri care au fost prajiti separat in putina untura. Se pipereaza, se potriveste de sare si se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise