Se fierb cartofii, de preferat cu coaja. Cascavalul ras se amesteca cu smantana si marar (tocat f marunt). Cartofii fierti se taie felii si se aseaza un rand intr-o tava unsa cu unt. Se adauga kaizer-ul taiat fasii subtiri, delikat dupa gust si zeama de la o lamaie. Se mai aseaza un rand de cartofi peste care se toarna smantana si se presara putin marar si delikat. Se lasa la cuptor (150 grade) timp de 20 min acoperit cu o folie de staniol si alte 10 min fara folie pt a se rumeni. De preferabil se pun la cuptor intr-un vas mai adanc (oala). Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii