Se fierb cartofii, de preferat cu coaja. Cascavalul ras se amesteca cu smantana si marar (tocat f marunt). Cartofii fierti se taie felii si se aseaza un rand intr-o tava unsa cu unt. Se adauga kaizer-ul taiat fasii subtiri, delikat dupa gust si zeama de la o lamaie. Se mai aseaza un rand de cartofi peste care se toarna smantana si se presara putin marar si delikat. Se lasa la cuptor (150 grade) timp de 20 min acoperit cu o folie de staniol si alte 10 min fara folie pt a se rumeni. De preferabil se pun la cuptor intr-un vas mai adanc (oala). Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii