autor:

Sidy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi cu parmezan in vasul roman

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Ingrediente
700 g cartofi, 70 g parmezan, 1/2 gogosar, frunze patrunjel verde, sare, piper, 50 g unt, usturoi( optional)

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie dupa preferinta.
Vasul roman se tine in apa pentru 30 minute.
Punem apoi cartofii taiati in vasul roman, adaugam o canita cu apa,gogosarul taiat felii, condimentam si presaram patrunjel verde si parmezanul. Adaugam feliutele de usturoi si dam vasul roman la cuptorul dinainte incalzit la 185 grade.
Lasam cartofii sa se patrunda bine. Cand sunt gata se servesc cu friptura si cu salata.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu parmezan in vasul roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
mancarica de fasole verde

mancarica de fasole verde

Se incinge putin ulei si se pune ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul tocat si fasolea spalata, curatata,

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu branzeturi si ardei la cuptor

Cartofi cu branzeturi si ardei la cuptor

Sunt foarte buni, fiind preparati cu mai multe feluri de branza, smantana, lapte, unt si cu ardei

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Bine mai arata !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Arata foarte bine..........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Mmm ce apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 700 g cartofi
  • 70 g parmezan
  • 1/2 gogosar
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • usturoi( optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Orez cu legume la cuptor