autor:

Sidy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi cu parmezan in vasul roman

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Ingrediente
700 g cartofi, 70 g parmezan, 1/2 gogosar, frunze patrunjel verde, sare, piper, 50 g unt, usturoi( optional)

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie dupa preferinta.
Vasul roman se tine in apa pentru 30 minute.
Punem apoi cartofii taiati in vasul roman, adaugam o canita cu apa,gogosarul taiat felii, condimentam si presaram patrunjel verde si parmezanul. Adaugam feliutele de usturoi si dam vasul roman la cuptorul dinainte incalzit la 185 grade.
Lasam cartofii sa se patrunda bine. Cand sunt gata se servesc cu friptura si cu salata.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu parmezan in vasul roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Bine mai arata !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Arata foarte bine..........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Mmm ce apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 700 g cartofi
  • 70 g parmezan
  • 1/2 gogosar
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • usturoi( optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu piept de pui