autor:

Sidy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi cu parmezan in vasul roman

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 octombrie 2009

Ingrediente
700 g cartofi, 70 g parmezan, 1/2 gogosar, frunze patrunjel verde, sare, piper, 50 g unt, usturoi( optional)

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie dupa preferinta.
Vasul roman se tine in apa pentru 30 minute.
Punem apoi cartofii taiati in vasul roman, adaugam o canita cu apa,gogosarul taiat felii, condimentam si presaram patrunjel verde si parmezanul. Adaugam feliutele de usturoi si dam vasul roman la cuptorul dinainte incalzit la 185 grade.
Lasam cartofii sa se patrunda bine. Cand sunt gata se servesc cu friptura si cu salata.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu parmezan in vasul roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume Mexicane sotate

Legume Mexicane sotate

Este simplu de facut, se calesc putin in uleiul de masline, cca 2-3 min apoi se toarna vinul si

4 voturi    1 comentariu
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei copti cu rosii

Ardei copti cu rosii

Ardeii se coc, se curata de samburi si pielita si se rup/taie fasii (ca niste paste late). In uleiul

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Bine mai arata !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2010

    Arata foarte bine..........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

      Mmm ce apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 700 g cartofi
  • 70 g parmezan
  • 1/2 gogosar
  • frunze patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • usturoi( optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Rosii umplute cu cuscus