Cartofii si dovleacul se curata de coaja si se taie felii. Slanina se taie si ea, feliiute.
Dupa care se aseaza intr-o tava termorezistenta, un rand de cartofi, un rand de dovleac, un rand de slaninuta si tot asa, pana la folosirea tuturor ingredientelor. Ultimul rand ar trebui sa fie de cartofi. Eu n-am pus sare peste cartofi si dovleac, pentru ca slaninuta e sarata, dar daca slanina voatra nu e asa sarata, ar trebui sa adaugati putina sare.
Cand ati terminat cu toate ingredientele, se pune o folie peste tava si se da la cuptor, pana cand atat cartofii cat si dovleacul, sunt moi. Inainte de a scoate, tava din cutor, trebuie luata folie de aluminiu, asa incat sa se rumeneasca cartofii.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii