autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive, Paste si pizza, Spume si creme dulci

CARTOFI CU SMANTANA LA CUPTOR

Autor: georgeta nicolae (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: georgeta nicolae (Maestru bucatar)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
-cartofi fierti, -branza, -smantana, -delikat, -patrunjel, -oua, -unt, -cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

27 voturi

Mod de preparare

Cartofii dupa ce s-au fiert,se taie rondele si se aseaza in tava unsa cu putin ulei.
Branza,smantana,se amesteca,se pun peste cartofi.Se bate oul si se adauga,de asemenea si untul. Se rade cascavalul deasupra si se adauga si delikatul.
Mai tarziu se aduga si patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU SMANTANA LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Ii

36 voturi    11 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu smantana la cuptor

Cartofi cu smantana la cuptor

Am curatat cartofii si i-am feliat. Am uns tava cu margarina, am pus un strat de cartofi, apoi stratul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 august 2009

    Gustos.Imi place la nebunie !!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

27 voturi

Ingrediente

  • -cartofi fierti
  • -branza
  • -smantana
  • -delikat
  • -patrunjel
  • -oua
  • -unt
  • -cascaval

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Supa crema de morcovi