autor:

Ilie Mara

» » Mancaruri cu carne

Cartofi cu spinari de pui

Autor: Ilie Mara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ilie Mara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2010

Ingrediente
O caserola cu patru spinari de pui, 1 Kg. cartofi (cit se poate de mari)o capatina mare de usturoi, ulei, sare, supco, apa, rosii(doua bucati marime medie sau de la borcan conservate).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm., se asaza intr-o tava emailata, astfel incit sa acopera fundul tavii, se stropesc cu ulei, se sareaza si se adauga 150 ml apa. Tava se da la cuptor, pozitia \"gratar\", pina cind cartofii incep sa se rumeneasca. Se scoate tava afara. Peste cartofi se pun spinarile, taiate in jumatate, se sareaza cu putina sare si se adauga si supco. Toate se pun cu pielita in sus. Printre spinari se pun rosiile taiate felii si se dau din nou la cuptor, temperatura fiind reglata la 180 grade, pentru aproximativ 30 minute, sau pina cind spinarile sint bine rumenite.Nu se mai utilizeaza puzitia \"gratar\" ci gatire obisnuita. La terminare se presara deasupra usturoiul, taiat marunt si in prealabil lasat amestecat cu sare. Nu exagerez, dar e o nebunie de mincare, deosebit de gustoasa si apetisanta. Se asorteaza perfect cu orice fel de mutatura. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu spinari de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica de pui cu ciuperci

Mancarica de pui cu ciuperci

Se spala si se curata copanelele. Se curata si se feliaza morcovul, telina, iar ceapa se taie solzisori.

11 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Bukhari(specific arab)

Bukhari(specific arab)

Ceapa,taiata pestisori,se pune la calit,in ulei de masline;apoi,se pune usturoiul;dupa ce si usturoiul

8 voturi    10 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ciucar Florinel , 17 iunie 2015

    poti sa imi spui si mie ce este SUPCO???????

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010

    Foarte fina si apetisanta!*****

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Arata tare bine!

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      rontaitoare reteta !

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Imi place tare mult sa rod spinari de pui. Deci este buna reteta.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      tare bun tre sa fie!asa baieti,pe treaba!sa mai odihnim si noi!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • O caserola cu patru spinari de pui
  • 1 Kg. cartofi (cit se poate de mari)o capatina mare de usturoi
  • ulei
  • sare
  • supco
  • apa
  • rosii(doua bucati marime medie sau de la borcan conservate).

Raporteaza reteta

Retete
de Ilie Mara
Piftele cu cascaval la cuptor.

Piftele cu cascaval la cuptor.

Se prepara materialul pentru piftele in modul traditional cunoscut, folosindu-se ingredientele de

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fina si apetisanta!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tocanita de telina cu pui