autor:

Ilie Mara

» » Mancaruri cu carne

Cartofi cu spinari de pui

Autor: Ilie Mara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ilie Mara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2010

Ingrediente
O caserola cu patru spinari de pui, 1 Kg. cartofi (cit se poate de mari)o capatina mare de usturoi, ulei, sare, supco, apa, rosii(doua bucati marime medie sau de la borcan conservate).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm., se asaza intr-o tava emailata, astfel incit sa acopera fundul tavii, se stropesc cu ulei, se sareaza si se adauga 150 ml apa. Tava se da la cuptor, pozitia \"gratar\", pina cind cartofii incep sa se rumeneasca. Se scoate tava afara. Peste cartofi se pun spinarile, taiate in jumatate, se sareaza cu putina sare si se adauga si supco. Toate se pun cu pielita in sus. Printre spinari se pun rosiile taiate felii si se dau din nou la cuptor, temperatura fiind reglata la 180 grade, pentru aproximativ 30 minute, sau pina cind spinarile sint bine rumenite.Nu se mai utilizeaza puzitia \"gratar\" ci gatire obisnuita. La terminare se presara deasupra usturoiul, taiat marunt si in prealabil lasat amestecat cu sare. Nu exagerez, dar e o nebunie de mincare, deosebit de gustoasa si apetisanta. Se asorteaza perfect cu orice fel de mutatura. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu spinari de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi.Se adauga apa, piper boabe,

39 voturi    25 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Racituri de pui

Racituri de pui

Carnea se spala, se pune intr-o oala impreuna cu zarzavatul, peste care punem apa rece , atat cat

14 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ciucar Florinel , 17 iunie 2015

    poti sa imi spui si mie ce este SUPCO???????

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010

    Foarte fina si apetisanta!*****

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Arata tare bine!

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      rontaitoare reteta !

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Imi place tare mult sa rod spinari de pui. Deci este buna reteta.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      tare bun tre sa fie!asa baieti,pe treaba!sa mai odihnim si noi!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • O caserola cu patru spinari de pui
  • 1 Kg. cartofi (cit se poate de mari)o capatina mare de usturoi
  • ulei
  • sare
  • supco
  • apa
  • rosii(doua bucati marime medie sau de la borcan conservate).

Raporteaza reteta

Retete
de Ilie Mara
Piftele cu cascaval la cuptor.

Piftele cu cascaval la cuptor.

Se prepara materialul pentru piftele in modul traditional cunoscut, folosindu-se ingredientele de

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fina si apetisanta!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de praz cu masline