autor:

Ilie Mara

» » Mancaruri cu carne

Cartofi cu spinari de pui

Autor: Ilie Mara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ilie Mara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2010

Ingrediente
O caserola cu patru spinari de pui, 1 Kg. cartofi (cit se poate de mari)o capatina mare de usturoi, ulei, sare, supco, apa, rosii(doua bucati marime medie sau de la borcan conservate).

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm., se asaza intr-o tava emailata, astfel incit sa acopera fundul tavii, se stropesc cu ulei, se sareaza si se adauga 150 ml apa. Tava se da la cuptor, pozitia \"gratar\", pina cind cartofii incep sa se rumeneasca. Se scoate tava afara. Peste cartofi se pun spinarile, taiate in jumatate, se sareaza cu putina sare si se adauga si supco. Toate se pun cu pielita in sus. Printre spinari se pun rosiile taiate felii si se dau din nou la cuptor, temperatura fiind reglata la 180 grade, pentru aproximativ 30 minute, sau pina cind spinarile sint bine rumenite.Nu se mai utilizeaza puzitia \"gratar\" ci gatire obisnuita. La terminare se presara deasupra usturoiul, taiat marunt si in prealabil lasat amestecat cu sare. Nu exagerez, dar e o nebunie de mincare, deosebit de gustoasa si apetisanta. Se asorteaza perfect cu orice fel de mutatura. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu spinari de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PUI IMPANAT LA CUPTOR

PUI IMPANAT LA CUPTOR

Scaldati cuptorul la 200°C.Intre timp amestecati pezmetul cu patranjelul tocat si cu parmizanu.Da-ti

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu orez

Pui umplut cu orez

Puiul se condimenteaza inauntru si sub piele cu sare, piper, boia, rozmarin. Orezul impreuna cu morcovul

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ciucar Florinel , 17 iunie 2015

    poti sa imi spui si mie ce este SUPCO???????

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010

    Foarte fina si apetisanta!*****

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Arata tare bine!

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      rontaitoare reteta !

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      Imi place tare mult sa rod spinari de pui. Deci este buna reteta.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

      tare bun tre sa fie!asa baieti,pe treaba!sa mai odihnim si noi!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • O caserola cu patru spinari de pui
  • 1 Kg. cartofi (cit se poate de mari)o capatina mare de usturoi
  • ulei
  • sare
  • supco
  • apa
  • rosii(doua bucati marime medie sau de la borcan conservate).

Raporteaza reteta

Retete
de Ilie Mara
Piftele cu cascaval la cuptor.

Piftele cu cascaval la cuptor.

Se prepara materialul pentru piftele in modul traditional cunoscut, folosindu-se ingredientele de

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte fina si apetisanta!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Piept de curcan la placa