Se dau prin masina de tocat biscuitii si nucile,apoi se pun in castron.Separat se prepara intr-un ibric,pe foc,un sirop din apa,cacao si zahar.Siropul trebuie sa fie subtire.Fierbinte se toarna peste amestecul de biscuiti si nuci,se adauga romul si coaja de lamaie,amestecandu-se bine.Cu mana uda se formeaza mici sfere,punand in mijloc cate o visina.Se tavalesc prin zahar tos si se dau la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii