autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cartofi de ciocolata

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
40 gr unt, 400 gr biscuiti populari dati prin masina de tocat carne, 300 gr zahar pudra, 300 gr nuci macinate, 50 gr cacao, sirop din :1 esenta rom, 2 zahar vanilat 150 gr apa, 1 cocolata data pe razatoare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Se maesteca biscuitii cu zaharul, se adauga nucile ,cacao, mirodeniuile si untul : se amesteca bine si se formeaza cartofi in mijlocul carora se introduce cate o visina din visinata: se tavalesc cartofii prin ciocolata rasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Piept de rata roze cu cartofi dauphinoise ,puree de telina ,sos de ciocolata

Piept de rata roze cu cartofi dauphinoise ,puree de telina ,sos de ciocolata

Se pune 150 g samantana lichida si 30 de unt intr-o tigaie pentru sos impreuna cu cimbru ,se lasa

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Fursecuri cu stafide

Fursecuri cu stafide

Se freaca ouale cu zaharul pana se topeste putin. Se adauga sarea, uleiul si se freaca pana se incorporeaza.

37 voturi    10 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 40 gr unt
  • 400 gr biscuiti populari dati prin masina de tocat carne
  • 300 gr zahar pudra
  • 300 gr nuci macinate
  • 50 gr cacao
  • sirop din :1 esenta rom
  • 2 zahar vanilat 150 gr apa
  • 1 cocolata data pe razatoare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Bulgarasi cu nuca