autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cartofi de ciocolata

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
40 gr unt, 400 gr biscuiti populari dati prin masina de tocat carne, 300 gr zahar pudra, 300 gr nuci macinate, 50 gr cacao, sirop din :1 esenta rom, 2 zahar vanilat 150 gr apa, 1 cocolata data pe razatoare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Se maesteca biscuitii cu zaharul, se adauga nucile ,cacao, mirodeniuile si untul : se amesteca bine si se formeaza cartofi in mijlocul carora se introduce cate o visina din visinata: se tavalesc cartofii prin ciocolata rasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Piept de rata roze cu cartofi dauphinoise ,puree de telina ,sos de ciocolata

Piept de rata roze cu cartofi dauphinoise ,puree de telina ,sos de ciocolata

Se pune 150 g samantana lichida si 30 de unt intr-o tigaie pentru sos impreuna cu cimbru ,se lasa

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Fursecuri de ciocolata cu nuci

Fursecuri de ciocolata cu nuci

Se topeste ciocolata amara cu untul si ciocolata de lapte la microunde sau la bain-marie si se lasa

5 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 40 gr unt
  • 400 gr biscuiti populari dati prin masina de tocat carne
  • 300 gr zahar pudra
  • 300 gr nuci macinate
  • 50 gr cacao
  • sirop din :1 esenta rom
  • 2 zahar vanilat 150 gr apa
  • 1 cocolata data pe razatoare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Pandispan tigrat