autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Cartofi de ciocolata

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
40 gr unt, 400 gr biscuiti populari dati prin masina de tocat carne, 300 gr zahar pudra, 300 gr nuci macinate, 50 gr cacao, sirop din :1 esenta rom, 2 zahar vanilat 150 gr apa, 1 cocolata data pe razatoare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Se maesteca biscuitii cu zaharul, se adauga nucile ,cacao, mirodeniuile si untul : se amesteca bine si se formeaza cartofi in mijlocul carora se introduce cate o visina din visinata: se tavalesc cartofii prin ciocolata rasa
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Piept de rata roze cu cartofi dauphinoise ,puree de telina ,sos de ciocolata

Piept de rata roze cu cartofi dauphinoise ,puree de telina ,sos de ciocolata

Se pune 150 g samantana lichida si 30 de unt intr-o tigaie pentru sos impreuna cu cimbru ,se lasa

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Cozonac cu nuca in tigaia dry cooker

Cozonac cu nuca in tigaia dry cooker

Toate ingredientele in afara de lapte si unt se tin in bucatarie de seara. Faina se cerne de trei

11 voturi    12 comentarii
4h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 40 gr unt
  • 400 gr biscuiti populari dati prin masina de tocat carne
  • 300 gr zahar pudra
  • 300 gr nuci macinate
  • 50 gr cacao
  • sirop din :1 esenta rom
  • 2 zahar vanilat 150 gr apa
  • 1 cocolata data pe razatoare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Dulceata de soc