1. Se adauga intr-o tigaie 50 ml ulei de masline si se lasa sa se incinga. Se adauga apoi ceapa uscata taiata marunt, ceapa verde, usturoiul verde si usturoiul uscat, toate maruntite.
2. Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete.
3. Rosiile se spala si se dau pe razatoarea mare pentru a indeparta coaja.
4. Cand ceapa si usturoiul s-au inmuiat se adauga cartofii taiati cuburi si supa de legume si se la sa la foc mic 15 min.
5. Apoi se adauga rosiile date pe razatoare, sarea, piperul si boiaua si se mai lasa la fiert 15 min pana ce compozitia scade.Se adauga deasupra patrunjel tocat marunt.
6. Eu am sevit aceasta garnitura cu bucatele de pui la rotisor si cu salata de cruditati.
7. Se poate servi cu orice fel de friptura, sau combinata cu alte garnituri de legume.
Bon apetit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii