autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi dulci

Autor: batya (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: batya (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Ingrediente
4 Cartofi dulci, 200gr branza de oi si sare, Rozmarin, Ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

0 voturi

Mod de preparare


Se pun felii de cartofi intr-o tava de copt ,intre ele se pun felii de branza se presara rozmarin.

Pe deasupra se stropeste cu ulei.Se pune la cuptor pe o ora si 5 minute la temperatura de 200 grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Gnocchi din cartofi dulci cu sos de rucolla

Gnocchi din cartofi dulci cu sos de rucolla

1. Se fierb cartofii intregi, spalati si cu coaja sau curatati de coaja si taiati cubulete (ca si

4 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piureu de cartofi dulci – specific american

Piureu de cartofi dulci – specific american

Se spala cartofii dulci, se usuca si se inteapa in cateva locuri cu furculita. Se incalzeste cuptorul

13 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 Cartofi dulci
  • 200gr branza de oi si sare
  • Rozmarin
  • Ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Bagheta umpluta