autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi dulci

Autor: batya (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: batya (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Ingrediente
4 Cartofi dulci, 200gr branza de oi si sare, Rozmarin, Ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

0 voturi

Mod de preparare


Se pun felii de cartofi intr-o tava de copt ,intre ele se pun felii de branza se presara rozmarin.

Pe deasupra se stropeste cu ulei.Se pune la cuptor pe o ora si 5 minute la temperatura de 200 grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Supa de cartofi dulci la slow cooker Crock-Pot – de post

Supa de cartofi dulci la slow cooker Crock-Pot – de post

1. Punem in oala noastra Crock-Pot cartofii curatati si tocati cubulete, ceapa tocata, telina, usturoiul,

2 voturi    2 comentarii
5h
Supe de legume
Tarta cu dovlecei, mazare si cartofi dulci

Tarta cu dovlecei, mazare si cartofi dulci

Pentru aluat se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi se incorporeaza untul urmat

14 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 Cartofi dulci
  • 200gr branza de oi si sare
  • Rozmarin
  • Ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si cascaval