autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi dulci

Autor: batya (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: batya (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Ingrediente
4 Cartofi dulci, 200gr branza de oi si sare, Rozmarin, Ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h 5 min

0 voturi

Mod de preparare


Se pun felii de cartofi intr-o tava de copt ,intre ele se pun felii de branza se presara rozmarin.

Pe deasupra se stropeste cu ulei.Se pune la cuptor pe o ora si 5 minute la temperatura de 200 grade C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Supa-crema de cartofi dulci

Supa-crema de cartofi dulci

Nu credeam ca o simpla supa-crema poate sa fie atat de pufoasa, cred ca e cuvantul potrivit. Daca

2 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui cu ghimbir si piure de cartofi dulci

Pui cu ghimbir si piure de cartofi dulci

Amesteca coaja rasa de la 1 lamaie verde si zeama de la 2 lamai verzi cu mierea, ghimbirul macinat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 5 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 Cartofi dulci
  • 200gr branza de oi si sare
  • Rozmarin
  • Ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Clătite cu brânză și mărar gratinate