autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

cartofi frantuzesti cu pulpa de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de porc, cartofi, faina, unt, ulei, sare, smantana, cascaval, oua, lapte,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se inbusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa. Separat in 50 g de unt topit se aduga faina dizolvata in 100 ml de lapte rece , restul de lapte si se fierbe pana se ingroasa, dupa care se adauga cartofii, sare si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu 50 g de unt se asaza alternativ un strat din compozitia obtinuta,apoi un strat cu felii de ou. Deasupra se toarna smantana ,cascavalul ras si se introduce la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi frantuzesti cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
FASOLE CU CIUPERCI

FASOLE CU CIUPERCI

Punem fasolele peste noapte la umflat intr-o cratita cu apa. La un volum de fasole 3 volume de apa

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Chiftelute de dovlecei

Chiftelute de dovlecei

Curatam si dam pe razatoare dovleceii. Ii amestecam cu o lingurita de sare si ii lasam cam zece minute

31 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Terina cu legume