Se curata cartofii (se scoate centru cu un cutit special) se caleste carnea tocata cu o jumatate de ciapa se sareaza pipareaza. Separat intr-un ceunel se undeaza in putin ulei si unt ceapa(ramasa) taiata semi-luna si mocovul rondele se aseaza pe patucul de ciapa si morcov din cratita cartofii umpluti cu carnea tocata turnam apa acoperind cartofii la un foc iute pina incepe sa fiarba apoi incetinim focul saram piparam si frunza de dafin. La servire adaugam smintina si s-ar pupa si cu putin marar proaspat.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii