Se curata cartofii (se scoate centru cu un cutit special) se caleste carnea tocata cu o jumatate de ciapa se sareaza pipareaza. Separat intr-un ceunel se undeaza in putin ulei si unt ceapa(ramasa) taiata semi-luna si mocovul rondele se aseaza pe patucul de ciapa si morcov din cratita cartofii umpluti cu carnea tocata turnam apa acoperind cartofii la un foc iute pina incepe sa fiarba apoi incetinim focul saram piparam si frunza de dafin. La servire adaugam smintina si s-ar pupa si cu putin marar proaspat.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii