Se curata cartofii (se scoate centru cu un cutit special) se caleste carnea tocata cu o jumatate de ciapa se sareaza pipareaza. Separat intr-un ceunel se undeaza in putin ulei si unt ceapa(ramasa) taiata semi-luna si mocovul rondele se aseaza pe patucul de ciapa si morcov din cratita cartofii umpluti cu carnea tocata turnam apa acoperind cartofii la un foc iute pina incepe sa fiarba apoi incetinim focul saram piparam si frunza de dafin. La servire adaugam smintina si s-ar pupa si cu putin marar proaspat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii