Se curata cartofii si se taie in doua sau trei, depinde de marimea cartofului. Se da la fiert in apa cu sare. Cand au fiert cat sa intre furculita in ei, se cot din apa si se pun in tava de la cuptor unsa cu ulei, se presara piper peste cartofi si sare daca mai este nevoie si se da la cuptor pana ce cartofii prind o crusta pe deasupra. Se scot din tava pe un platou si se presara cascavalul ras pe ei, daca vrei poti pune si putin unt sau margarina(ii da un gust mult mai bun).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii