Se fierb cartofi intregi in coaja dupa ce au fost spalati bine se lasa un pic dupa ce au fost scosi de la fiert,se curate de coaja,se taie felii(rondele) nu prea groase. Aveti nevoie de un vas (yena sau teflon de buna calitate) nu foarte inalt in forma dreptunghiulara sau rotunda - sau o tava mica -gen aluminium folie- nu cea de la aragaz pt prajituri. Se unge cu margarina de preferat untura - pt ca nu contine apa in procent ridicat cum are margarina sau untul. Se bat ouale spuma cu smintina,branza se rade sau se sfarima ”de gustibus”. Se unge tava se pune cate un start de cartofi taiati rondele,condimentele- un start de branza,condimentele -un start de cartofi,condimentele -un start de branza,condimentele; se adauga ouale spuma cu smintina peste intreaga compozitie din tava,se presara un pic de patrunjel si se lasa in cuptor la foc mediu timp de aproximativ 25-35 min. Se serveste cu ceva vin rosu sau roze…linga cei dragi
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii