autor:

Cristina Oprica

» » Aperitive

Cartofi infasati in sunca

Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Oprica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
Pentru 2 portii, 2 cartofi albi de marime medie, 1 ceapa mica, 4 felii subtiri de sunca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii curatati si spalati se taie in doua jumatati pe lung.
Intre cele doua jumatati se pune ceapa taiata feliute fine.
Se inveleste fiecare cartof cu cate doua felii de sunca si se fixeaza cu scobitori.
Se aseaza intr-un vas de copt uns cu putina grasime (ulei) si se coace pentru cca 1 ora - 1 ora si un sfert.
Cartoful trebuie sa se simta fraged la apasare si sunca sa fie rumenita si crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi infasati in sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci

Piept de pui umplut cu ciuperci

Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare,pentru 15 minute. Ceapa si usturoiul

33 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Chiftelute ornate

Chiftelute ornate

Se amesteca carnea macinata cu cele doua oua, se pune sare, piper, vegeta dupa gust, iar apoi se

2 voturi    9 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 portii
  • 2 cartofi albi de marime medie
  • 1 ceapa mica
  • 4 felii subtiri de sunca

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute din hrisca si piept de pui cu umplutura de cascaval topit