Cartofii curatati si spalati se taie in doua jumatati pe lung.
Intre cele doua jumatati se pune ceapa taiata feliute fine.
Se inveleste fiecare cartof cu cate doua felii de sunca si se fixeaza cu scobitori.
Se aseaza intr-un vas de copt uns cu putina grasime (ulei) si se coace pentru cca 1 ora - 1 ora si un sfert.
Cartoful trebuie sa se simta fraged la apasare si sunca sa fie rumenita si crocanta.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii