autor:

Lena Butterfly

» » Aperitive

Cartofi la cuptor

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg de cartofi,, 3 oua, , o cana smantana, , 100 grame cascaval, , 150 grame kaiser, , sare, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pui cartofii la fiert. Ii cureti de coaja, ii tai felii si ii sarezi. Intr-un vas termoizolant (sau tava ) pui un pic de ulei si un strat de cartofi.
Ouale le bati bine cu smantana, kaiserul si cascavalul (acesta se poate taia marunt sau se poate da prin razatoare).
Pui jumatate din compozitie peste cartofi. Pui inca un strat de cartofi si apoi restul de compozitie. Deasupra se pune o ploaie de patrunjel si se da la cuptor circa 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Cod la cuptor cu rosii cherry si cartofi in sos de capere

Cod la cuptor cu rosii cherry si cartofi in sos de capere

Fierbeti cartofii in apa sarata pana devin fragezi dar sa nu se rupa. Scurgeti si taiati felii groase. Amestecati

3 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Tocana de cartofi cu carnati la cuptor

Tocana de cartofi cu carnati la cuptor

Se tai cartofii in doua pe de-a lungul si apoi felii potrivite si se pun la fiert. Se prajesc carnatii

22 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi,
  • 3 oua
  • o cana smantana
  • 100 grame cascaval
  • 150 grame kaiser
  • sare
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Mic dejun ca la noi acasa