autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi la cuptor

Autor: ailicec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ailicec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
1.5 kg cartofi, de preferinta cei care raman tari sa nu se sfarame, 400 g iaurt simplu, cascaval ras, nu prea sarat, in functie de preferintele fiecaruia, nu mai putin de 200 g, sare dupa gust, se poate si fara, marar sau alte mirodenii

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja si cand sunt aproape gata se scot, se pun in apa rece cateva minute apoi se decojesc, se taie in felii sau cubulete cum doreste fiecare.



Cartofii taiati se pun intr-o tava asa incat sa nu fie decat un rand de cartofi si se toarna apa cat sa fie acoperiti cam 1/3.



Deasupra se toarna iaurtul si cascavalul ras, mirodeniile. Se introduc la cuptor, la foc mic sau potrivit, pana se rumenesc putin.



Acesti catofi la cuptor sunt dietetici se pot folosi in diverse diete. Suplimentar pentru cine doreste se poate pune pasta de rosi, rosii felii sau ketchup.



Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crochete de cartofi la cuptor

Crochete de cartofi la cuptor

Se fierb cartofii in coaja,se curata,se zdrobesc si se amesteca cu branza,untul,oul,sare si piper. Se

6 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza
Cartofi cu carnati la cuptor

Cartofi cu carnati la cuptor

Curatati ceapa, morcovul si cartofii. Tocati marunt ceapa, taiati morcovii felii subtiri, cartofii

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

7.5L Digital

- 33 %
899.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1.5 kg cartofi
  • de preferinta cei care raman tari sa nu se sfarame
  • 400 g iaurt simplu
  • cascaval ras
  • nu prea sarat
  • in functie de preferintele fiecaruia
  • nu mai putin de 200 g
  • sare dupa gust
  • se poate si fara
  • marar sau alte mirodenii

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Rulada de spanac cu branza Rulada de spanac cu branza

Pentru foaia de aluat batem spuma tare cele 3 albusuri cu un praf de sare. Separat amestecam spanacul (decongelat si stors foarte bine

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Ardei umpluti