autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi la cuptor

Autor: ailicec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ailicec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
1.5 kg cartofi, de preferinta cei care raman tari sa nu se sfarame, 400 g iaurt simplu, cascaval ras, nu prea sarat, in functie de preferintele fiecaruia, nu mai putin de 200 g, sare dupa gust, se poate si fara, marar sau alte mirodenii

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja si cand sunt aproape gata se scot, se pun in apa rece cateva minute apoi se decojesc, se taie in felii sau cubulete cum doreste fiecare.



Cartofii taiati se pun intr-o tava asa incat sa nu fie decat un rand de cartofi si se toarna apa cat sa fie acoperiti cam 1/3.



Deasupra se toarna iaurtul si cascavalul ras, mirodeniile. Se introduc la cuptor, la foc mic sau potrivit, pana se rumenesc putin.



Acesti catofi la cuptor sunt dietetici se pot folosi in diverse diete. Suplimentar pentru cine doreste se poate pune pasta de rosi, rosii felii sau ketchup.



Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun intr-o oala cu apa, pe foc; acestia

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
File la cuptor cu cartofi natur.

File la cuptor cu cartofi natur.

Se curata fileurile de peste,adaugam cartofii curatati si taiati felioare,intr-o tava si bagam la

11 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1.5 kg cartofi
  • de preferinta cei care raman tari sa nu se sfarame
  • 400 g iaurt simplu
  • cascaval ras
  • nu prea sarat
  • in functie de preferintele fiecaruia
  • nu mai putin de 200 g
  • sare dupa gust
  • se poate si fara
  • marar sau alte mirodenii

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piure din fasole boabe alba si linte rosie