autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi la cuptor

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2010

Ingrediente
4-5 cartofi, piper, boia, vegeta, sare, 1 lingura ulei plamier, 50 ml apa, verdeata.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

12 voturi

Mod de preparare

Cartofii curatati, spalati, se taie fasii de-a lungul, se aseaza intrun vas pt cuptor peste hartia de copt, se condimenteaza, se adauga apa, uleiul de palmier se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptorul deja incins. Se tin la cuptor 20 minute la foc potrivit, luam folia si mai lasam cartofii inca 10 minute sa faca o usoara crusta aurie. Se asezoneaza cu verdeata si se servesc cu preparate din carne alaturi de salate de cruditati. Timpul total necesar este 40 minute, incluzand si timpul pt curatatul si taierea cartofilor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in

1 vot    2 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit. Se condimenteaza

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Bine mai arata !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Buni,ft buni si gustosi!!!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Arata foarte bine.

    • Fara foto

      maria mihalache , 25 mai 2010

      Mult mai buni si mai sanatosi decat cei prajiti.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 24 mai 2010

      Multumesc pt comentarii. Mari excelent, deosebit de aromat!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Ce bine arata!!! Sunt foarte apetisanti.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Este o reteta f. comoda dar si buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Bun,bun,bun...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      foarte buni!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

12 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • piper
  • boia
  • vegeta
  • sare
  • 1 lingura ulei plamier
  • 50 ml apa
  • verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Rustic cu ardei si praz