autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi la cuptor

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2010

Ingrediente
4-5 cartofi, piper, boia, vegeta, sare, 1 lingura ulei plamier, 50 ml apa, verdeata.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

12 voturi

Mod de preparare

Cartofii curatati, spalati, se taie fasii de-a lungul, se aseaza intrun vas pt cuptor peste hartia de copt, se condimenteaza, se adauga apa, uleiul de palmier se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptorul deja incins. Se tin la cuptor 20 minute la foc potrivit, luam folia si mai lasam cartofii inca 10 minute sa faca o usoara crusta aurie. Se asezoneaza cu verdeata si se servesc cu preparate din carne alaturi de salate de cruditati. Timpul total necesar este 40 minute, incluzand si timpul pt curatatul si taierea cartofilor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptor cu rozmarin

Cotlete de berbecut cu cartofi la cuptor cu rozmarin

Ai pofta de ceva mega bun? Atunci orice vorba-i de prisos. Hai sa trecem la treaba. M-am gandit sa

8 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Spalam bine pulpele si le crestam. Punem in tava sare, piper, oregano, adaugam pulpele, sare piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Bine mai arata !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Buni,ft buni si gustosi!!!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Arata foarte bine.

    • Fara foto

      maria mihalache , 25 mai 2010

      Mult mai buni si mai sanatosi decat cei prajiti.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 24 mai 2010

      Multumesc pt comentarii. Mari excelent, deosebit de aromat!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Ce bine arata!!! Sunt foarte apetisanti.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Este o reteta f. comoda dar si buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Bun,bun,bun...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      foarte buni!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

12 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • piper
  • boia
  • vegeta
  • sare
  • 1 lingura ulei plamier
  • 50 ml apa
  • verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Pui chinezesc cu paste si castane