autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Fripturi

Cartofi la cuptor cu cotlet de porc

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2009

Ingrediente
- 6-8 cartofi, - 2 cotlete de porc, - putin ulei, - sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Cartofii se spala si se taie cubulete, iar apoi se asaza intr-o tava pe care in prealabil o ungem cu ulei.
ALaturi de cartofi, punem si cotletele pe care le spalam in prealabil.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe  umplute

Pulpe umplute

Scoatem pielea de pe pulpe cat mai bine(sa iasa intreaga),dezosam si tocam carnea.O amestecam cu

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Muschi de porc umplut la cuptor în sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo  assado no forno com batata doce)

Muschi de porc umplut la cuptor în sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo assado no forno com batata doce)

Încã una din fripturile noastre preferate, gãtim cu drag pt. familiari si prieteni la cinã. Acest

14 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Andreea Manciu , 14 octombrie 2009

    Da, atatia cartofi intrucat nu sunt de dimensiuni mari.Niciun condiment, intrucat sarea le da gust.Sper ca v-am lamurit!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Atâţia cartofi şi doar două cotlete? Şi nici un condiment?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • - 6-8 cartofi
  • - 2 cotlete de porc
  • - putin ulei
  • - sare

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rapsodie de Primavara