autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Cartofi noi cu brinza telemea si rosii

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2008

Ingrediente
2-3 cartofi noi, 100 g brinza telemea, 1 rosie, ulei de palmier

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata, spala cartofii si rosia. Cartofii se prajesc in uleiul incins, se scot se servesc imediat cu brinza telemea rasa si rosia taiat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu brinza telemea si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

  • 5 comentarii

  • Iuliana , 29 noiembrie 2013

    O gustarica sau cina buna si rapida!

  • Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    Usor si bun

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    O bunatate Iuliana.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2-3 cartofi noi
  • 100 g brinza telemea
  • 1 rosie
  • ulei de palmier

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Iuliana

O gustarica sau cina buna si rapida!

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri cu branza si marar