Cartofii bine spălați, necurățați de coajă, se pun la fiert în apă rece, până sunt aproape fierți, aproximativ 20 de minute. Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă cartofii bine scurși de apă și uscați cu prosoape de bucătărie, se adaugă paprika, sarea, piperul și se amestecă bine, bine cu cartofii astfel încât să fie acoperiți de ulei și condimente pe toate părțile și se lasă până devin aurii. Se dă tigaia la o parte de pe foc. Se adaugă brânza cu mucegai albastru sfărâmată și parmezanul ras și se amestecă bine cu cartofii. Se pun cartofii într-un vas, și se servesc la masă calzi. La servire se mai adaugă puțină brânză cu mucegai și parmezan ras.
Poftă bună!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii