Cartofii bine spălați, necurățați de coajă, se pun la fiert în apă rece, până sunt aproape fierți, aproximativ 20 de minute. Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă cartofii bine scurși de apă și uscați cu prosoape de bucătărie, se adaugă paprika, sarea, piperul și se amestecă bine, bine cu cartofii astfel încât să fie acoperiți de ulei și condimente pe toate părțile și se lasă până devin aurii. Se dă tigaia la o parte de pe foc. Se adaugă brânza cu mucegai albastru sfărâmată și parmezanul ras și se amestecă bine cu cartofii. Se pun cartofii într-un vas, și se servesc la masă calzi. La servire se mai adaugă puțină brânză cu mucegai și parmezan ras.
Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii