autor:

hayyaan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan

Autor: hayyaan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: hayyaan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2014

Ingrediente
(pentru 2 porții):, - 500g cartofi noi mai mici (dacă sunt mai mari se pot tăia), - 1 lingură ulei de măsline, - 1/2 linguriță sare, - 3/4 linguriță paprika iute afumată, - 1 vârf de cuțit piper negru măcinat, - 50g brânză cu mucegai albastru (+10-20g la servire), - 20g parmezan ras (+10g la servire)

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii bine spălați, necurățați de coajă, se pun la fiert în apă rece, până sunt aproape fierți, aproximativ 20 de minute. Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă cartofii bine scurși de apă și uscați cu prosoape de bucătărie, se adaugă paprika, sarea, piperul și se amestecă bine, bine cu cartofii astfel încât să fie acoperiți de ulei și condimente pe toate părțile și se lasă până devin aurii. Se dă tigaia la o parte de pe foc. Se adaugă brânza cu mucegai albastru sfărâmată și parmezanul ras și se amestecă bine cu cartofii. Se pun cartofii într-un vas, și se servesc la masă calzi. La servire se mai adaugă puțină brânză cu mucegai și parmezan ras.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de fasole verde și praz

Mâncare de fasole verde și praz

Atunci când nu aveți timp suficient pentru a pregăti masa de prânz sau cina, câteva

3 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci cu sos de smântână

Ciuperci cu sos de smântână

Toci ceapa mărunt și o pui la călit cu puțin ulei, tai ciupercuțele cubulețe, nici prea mari,

7 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • (pentru 2 porții):
  • - 500g cartofi noi mai mici (dacă sunt mai mari se pot tăia)
  • - 1 lingură ulei de măsline
  • - 1/2 linguriță sare
  • - 3/4 linguriță paprika iute afumată
  • - 1 vârf de cuțit piper negru măcinat
  • - 50g brânză cu mucegai albastru (+10-20g la servire)
  • - 20g parmezan ras (+10g la servire)

Raporteaza reteta

Retete
de hayyaan
Iaurt înghețat cu zmeură și sirop de mentă

Iaurt înghețat cu zmeură și sirop de mentă

Se amestecă ingredientele într-un blender și se pune compoziția fie în mașina de

1 vot    3 comentarii
2h 35 min
Inghetate
Budincă de mei cu vanilie, scorțișoară și căpșune

Budincă de mei cu vanilie, scorțișoară și căpșune

Meiul se călește în uleiul de cocos, într-o cratiță cu fundul mai gros, se adaugă

0 voturi    0 comentarii
35 min
Budinci
Muffins cu afine și lămâie

Muffins cu afine și lămâie

Se amestecă făina integrală, făina de mălai, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Paste carbonara