Reteta postata pe: 17 iunie 2014
Ingrediente
(pentru 2 porții):, - 500g cartofi noi mai mici (dacă sunt mai mari se pot tăia), - 1 lingură ulei de măsline, - 1/2 linguriță sare, - 3/4 linguriță paprika iute afumată, - 1 vârf de cuțit piper negru măcinat, - 50g brânză cu mucegai albastru (+10-20g la servire), - 20g parmezan ras (+10g la servire)
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Cartofii bine spălați, necurățați de coajă, se pun la fiert în apă rece, până sunt aproape fierți, aproximativ 20 de minute. Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă cartofii bine scurși de apă și uscați cu prosoape de bucătărie, se adaugă paprika, sarea, piperul și se amestecă bine, bine cu cartofii astfel încât să fie acoperiți de ulei și condimente pe toate părțile și se lasă până devin aurii. Se dă tigaia la o parte de pe foc. Se adaugă brânza cu mucegai albastru sfărâmată și parmezanul ras și se amestecă bine cu cartofii. Se pun cartofii într-un vas, și se servesc la masă calzi. La servire se mai adaugă puțină brânză cu mucegai și parmezan ras.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate