Se taie cartofii in felii destul de groase.
Se taie cartofii în felii destul de groase. Ceapa se toaca, ardeiul si usturoiul, felii și se pun în uleiul încălzit. Se adaugă cartofii, se acopera cu un capac și se lasă la foc mic. După 10 minute se pun 3-4 linguri apa, sare și boia după gust și se pune capacul. Se lasă în continuare la foc mic, agitand din când în când tigaia. După 15-20 min se iau de pe foc și sunt gata. Pentru salata de varza se rad morcovul și mărul, varza se taie felii subțiri și se freaca cu o linguriță de sare. Se adaugă după gust ulei de nuca si otet balsamic si se asezoneaza cu marar. Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii