Cartofii se spala ,se curata si iar se spala,se scot pe un servet sa se scurga.Folia se rupe in patrate egale cat sa incapa cartofii,se pune cate un cartof se sareaza apoi se impacheteaza ,tot asa pana la ultimul cartof.Se pun intr-o tava si se introduc la cuptor,incercand din cand in cand cu furculita .Cand furculita intra prin folie usor inseamna ca sunt facuti.Intre timp cat timp cartofii sunt in cuptor preparam sosul de usturoi.Curatam usturoiul,il pisam cu putina sare,apoi il frecam cu ulei.Cand devine ca o pasta adaugam smantana.Daca este prea iute sau prea sarat mai adaugam putina smantana.Dupa ce scoatem cartofii ii punem pe un platou sau farfurie si ii acoperim cu sosul de usturoi.Eu i-am servit cu crochetele de ciuperci iar sotul a mai adaugat si putina salata de rosii.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii