autor:

Fara foto

» » Fripturi

cartofi noi taranesti

Autor: ciprian clipici (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ciprian clipici (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
1kg cartofi noi,o legatura de ceapa verde,o legatura de usturoi verde,o lingurita de bulion si sare, de ardei dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

cartofii noi mici trebuiesc spalati dar nu curatati de coaja se taie in doua cartoful si se pun la prajit in mult ulei cind sunt gata rumeniti aruncati peste cartofi si ceapa si usturoi maruntit lasati sa se rumeneasca si ceapa
dupa care adaugati bulionul ,sarea ,piperulsi boiaua de ardei iute sau dulce cum preferati... Va urez pofta buna!..dar nu uitati aceasta reteta este de garnitura la ce
aveti pe masa PESTE sau FRIPTURA de vita,porc,pui
SALATA DE ARDEI COPTI va recomand
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi noi taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulou de peste cu garnitura de legume

Rulou de peste cu garnitura de legume

Taiem fileurile in doua pe lungimea lor si le batem ca pe snitele. Le umplem cu ciuperci ,cascaval

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra

Pulpe de pui cu cartofi si bere neagra

Eu intotdeauna oparesc carnea. Dupa aceasta operatiune, spalam bine carnea, o asezam in tava de friptura,

10 voturi    18 comentarii
55 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg cartofi noi,o legatura de ceapa verde,o legatura de usturoi verde,o lingurita de bulion si sare, de ardei dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Snitele de pui cu susan