autor:

Fara foto

» » Fripturi

cartofi noi taranesti

Autor: ciprian clipici (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ciprian clipici (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
1kg cartofi noi,o legatura de ceapa verde,o legatura de usturoi verde,o lingurita de bulion si sare, de ardei dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

cartofii noi mici trebuiesc spalati dar nu curatati de coaja se taie in doua cartoful si se pun la prajit in mult ulei cind sunt gata rumeniti aruncati peste cartofi si ceapa si usturoi maruntit lasati sa se rumeneasca si ceapa
dupa care adaugati bulionul ,sarea ,piperulsi boiaua de ardei iute sau dulce cum preferati... Va urez pofta buna!..dar nu uitati aceasta reteta este de garnitura la ce
aveti pe masa PESTE sau FRIPTURA de vita,porc,pui
SALATA DE ARDEI COPTI va recomand
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi noi taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe gustoase

Pulpe gustoase

Faci un sos din ulei si condimente, treci pulpele prin acest sos, lasi 15 minute, dupa care le asezi

2 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Coaste si ceafa cu vin.

Coaste si ceafa cu vin.

Mustarul,kethcup-ul si o ligurita ulei se amesteca pana se omogenizeaza si apoi se unge carnea spalata

25 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg cartofi noi,o legatura de ceapa verde,o legatura de usturoi verde,o lingurita de bulion si sare, de ardei dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui cu susan