autor:

» » Fripturi

cartofi noi taranesti

Autor: ciprian clipici (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ciprian clipici (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
1kg cartofi noi,o legatura de ceapa verde,o legatura de usturoi verde,o lingurita de bulion si sare,piper,boia de ardei dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

cartofii noi mici trebuiesc spalati dar nu curatati de coaja se taie in doua cartoful si se pun la prajit in mult ulei cind sunt gata rumeniti aruncati peste cartofi si ceapa si usturoi maruntit lasati sa se rumeneasca si ceapa
dupa care adaugati bulionul ,sarea ,piperulsi boiaua de ardei iute sau dulce cum preferati... Va urez pofta buna!..dar nu uitati aceasta reteta este de garnitura la ce
aveti pe masa PESTE sau FRIPTURA de vita,porc,pui
SALATA DE ARDEI COPTI va recomand
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi noi taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg cartofi noi,o legatura de ceapa verde,o legatura de usturoi verde,o lingurita de bulion si sare,piper,boia de ardei dupa gust

Raporteaza reteta

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
valdostana de pui (2 portii)