autor:

Fara foto

» » Fripturi

cartofi noi taranesti

Autor: ciprian clipici (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ciprian clipici (Bucatar)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
1kg cartofi noi,o legatura de ceapa verde,o legatura de usturoi verde,o lingurita de bulion si sare, de ardei dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

cartofii noi mici trebuiesc spalati dar nu curatati de coaja se taie in doua cartoful si se pun la prajit in mult ulei cind sunt gata rumeniti aruncati peste cartofi si ceapa si usturoi maruntit lasati sa se rumeneasca si ceapa
dupa care adaugati bulionul ,sarea ,piperulsi boiaua de ardei iute sau dulce cum preferati... Va urez pofta buna!..dar nu uitati aceasta reteta este de garnitura la ce
aveti pe masa PESTE sau FRIPTURA de vita,porc,pui
SALATA DE ARDEI COPTI va recomand
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi noi taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel de paste din insula Pserimos

Miel de paste din insula Pserimos

Mod de pregatire: Se curata mielul sau pulpa de pielite, grasimea se lasa. Se impaneaza pulpa

1 vot    0 comentarii
5h
Fripturi
Pulpe de pui in marinata de lapte

Pulpe de pui in marinata de lapte

Pulpele de pui se taie in doua, se scoate pielita, se pun intr-un vas, se adauga laptele, usturoiul

3 voturi    10 comentarii
24h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg cartofi noi,o legatura de ceapa verde,o legatura de usturoi verde,o lingurita de bulion si sare, de ardei dupa gust

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de porc umpluta cu legume imbracata in prapur