autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi prajiti deliciosi

Autor: Cristiana Ionescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristiana Ionescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 decembrie 2006

Ingrediente
1 kg catorfi, smantana, delicat/vegeta, cascaval,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

80 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cuburi, se prajesc....apoi se adauga cascaval ras, smantana si delicat ...... un deliciu, pofta buna!
PS> nu e recomndata reteta in curele de slabire :) oricum sa aveti pofta
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti deliciosi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Friganele cu parmezan la Doubletta

Friganele cu parmezan la Doubletta

Se incinge Doubletta, se unge cu unt. Feliile de paine se taie triunghiuri, se dau prin oul batut

0 voturi    3 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza
CIUPERCI UMPLUTE

CIUPERCI UMPLUTE

Ciupercile se curata si se spala bine. Piciorusele se dau pe razatoare,la fel si branza si se amesteca

12 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

80 voturi

Ingrediente

  • 1 kg catorfi
  • smantana
  • delicat/vegeta
  • cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti cu telemea