autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi prajiti deliciosi

Autor: Cristiana Ionescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristiana Ionescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 decembrie 2006

Ingrediente
1 kg catorfi, smantana, delicat/vegeta, cascaval,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

80 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cuburi, se prajesc....apoi se adauga cascaval ras, smantana si delicat ...... un deliciu, pofta buna!
PS> nu e recomndata reteta in curele de slabire :) oricum sa aveti pofta
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti deliciosi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Quiche Lorraine au Camembert

Quiche Lorraine au Camembert

1.Noi am pregătit aluatul folosind robotul de bucătărie,dar dacă nu aveţi se poate face şi

6 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Briose cu cascaval, carnati afumati si susan

Briose cu cascaval, carnati afumati si susan

Intr-un castron amestecam iaurtul,ouale,uleiul,sarea si cascavalul ras.Separat amestecam faina cu

3 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

80 voturi

Ingrediente

  • 1 kg catorfi
  • smantana
  • delicat/vegeta
  • cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Telemea in ulei de masline