autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi prajiti deliciosi

Autor: Cristiana Ionescu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristiana Ionescu (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 decembrie 2006

Ingrediente
1 kg catorfi, smantana, delicat/vegeta, cascaval,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

80 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cuburi, se prajesc....apoi se adauga cascaval ras, smantana si delicat ...... un deliciu, pofta buna!
PS> nu e recomndata reteta in curele de slabire :) oricum sa aveti pofta
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti deliciosi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pachetele de branza feta la gratar

Pachetele de branza feta la gratar

Se pregatesc si pachetelele de branza feta astfel: rosiile si dovlecelul se spala si se taie in felii

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Aperitiv cu brânză

Aperitiv cu brânză

Se face o compoziție omogenă din toate ingredientele precizate. Se adaugă piper, sare, un pic

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

80 voturi

Ingrediente

  • 1 kg catorfi
  • smantana
  • delicat/vegeta
  • cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Briosa cu spanac si feta