autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi sarbesti

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Serbia


    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Specific:  

Serbia


Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-500g cartofi, -150g piept afumat sau costita, -1 ardei gras rosu, -2 cepe, -boia, sare, piper, -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mari. Se fierb in apa cu sare. Intre timp se curata si se toaca ceapa, ardeiul se taie marunt, iar costita se taie fasii. Ceapa si ardeii se calesc in ulei pana se inmoaie. Spre final se adauga si costita pana se rumeneste. Cartofii scursi se amesteca cu ceapa si restul, se adauga boia, condimente si se mai amesteca 1 minut, 2 pe foc. Daca e prea gros, se mai adauga din zeama in care au fiert cartofii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi sarbesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cuiburi de mamaliga

Cuiburi de mamaliga

Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si apoi ii taiem in cubulete de 1 cm. Ii dam in ulei incins

6 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca greceasca

Musaca greceasca

Mod de preparare musaca : 1.Se curata de coaja vinetele preventiv taiatii codita si varful .In final

88 voturi    30 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • -500g cartofi
  • -150g piept afumat sau costita
  • -1 ardei gras rosu
  • -2 cepe
  • -boia
  • sare
  • piper
  • -ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
MANCARE DE VINETE FARA CARNE