Reteta postata pe: 23 iunie 2008
Ingrediente
-500g cartofi, -150g piept afumat sau costita, -1 ardei gras rosu, -2 cepe, -boia, sare, piper, -ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mari. Se fierb in apa cu sare. Intre timp se curata si se toaca ceapa, ardeiul se taie marunt, iar costita se taie fasii. Ceapa si ardeii se calesc in ulei pana se inmoaie. Spre final se adauga si costita pana se rumeneste. Cartofii scursi se amesteca cu ceapa si restul, se adauga boia, condimente si se mai amesteca 1 minut, 2 pe foc. Daca e prea gros, se mai adauga din zeama in care au fiert cartofii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi sarbesti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010
O bunatate !