autor:

Fara foto

» » Aperitive

Cartofi si alte legume la tigaie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 750 g cartofi fierti, , 20 g unt topit, , 1 dovlecel, , 100 g mazare (congelata sau proaspata), , sare, , piper, , 1 legatura busuioc, , 150 g branza de oaie.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata de coaja cartofii fierti, se taie felii sau cubulete si se prajesc 10 minute in untul incins, intorcandu-i din timp in timp. Intre timp se curata dovlecelul, se taie felii si se prajeste si el 5 minute impreuna cu cartofii. Se adauga mazarea (decongelata, daca nu e proaspata) si se lasa si ea 2 minute sa se prajeasca. Se sareaza, se pipereaza si se presara deasupra busuiocul verde tocat marunt si branza de oaie faramitata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi si alte legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Quiche picant- la Multicooker Philips

Quiche picant- la Multicooker Philips

Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru aluat ( adaugam 50 ml apa, daca vi se pare prea

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Tarta cu dovlecei si telemea

Tarta cu dovlecei si telemea

Se pregatesc ingredientele la temp.camerei. Se razuieste telemeaua (pe partea mare a razatoarei)

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 750 g cartofi fierti
  • 20 g unt topit
  • 1 dovlecel
  • 100 g mazare (congelata sau proaspata)
  • sare
  • piper
  • 1 legatura busuioc
  • 150 g branza de oaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Aperitiv rece