autor:

» » Aperitive

Cartofi si alte legume la tigaie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 750 g cartofi fierti, , 20 g unt topit, , 1 dovlecel, , 100 g mazare (congelata sau proaspata), , sare, , piper, , 1 legatura busuioc, , 150 g branza de oaie.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata de coaja cartofii fierti, se taie felii sau cubulete si se prajesc 10 minute in untul incins, intorcandu-i din timp in timp. Intre timp se curata dovlecelul, se taie felii si se prajeste si el 5 minute impreuna cu cartofii. Se adauga mazarea (decongelata, daca nu e proaspata) si se lasa si ea 2 minute sa se prajeasca. Se sareaza, se pipereaza si se presara deasupra busuiocul verde tocat marunt si branza de oaie faramitata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi si alte legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza

Salata de vinete cu leurda si maioneza

Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace. Se intorc

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 750 g cartofi fierti
  • 20 g unt topit
  • 1 dovlecel
  • 100 g mazare (congelata sau proaspata)
  • sare
  • piper
  • 1 legatura busuioc
  • 150 g branza de oaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Flori de dovlecei umplute