autor:

alynapopa84

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Cartofi speciali

Autor: alynapopa84 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alynapopa84 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
4 cartofi, unt, cascaval ras, 400g smantana, masline, marar.

Dificultate: Medie Timp: 35 min

3 voturi

Mod de preparare

Cartofii se spala bine cu tot cu coaja si se taie in doua pe lung. Pe gratarul din cuptoe se pun cei 4 cartofi taiati in doua iar peste ei se adauga unt. Se lasa la copt 25 de minute. Dupa ce s-au copt se fae o gaura in cartof unde se pune cascavalul ras, smantana si maslinele. Mararul se adauga ultimul pentru design. Este foarte delicios. Se serveste doar cald.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi speciali" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

5 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene

"Melanzane alla Parmigiana"

Vinetele se taie pe lung in felii de cca 1,5 cm, se sareaza si se aseaza intr-o strecuratoare , punand

6 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Reteta nu este concludenta ....

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Cu siguranta dupa ce se adauga untul,cascavalul si smantana, cartofii sunt deja intr-o tava. Nu a specificat, dar se intelege.

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

    Cert e ca avem aici ocazia sa ne murdarim bine cuptorul cu unt topit, daca ne luam dupa reteta. Dupa ce punem si cascavalul ras, nu mai punem jumatatile de cartofi la cuptor? Cel putin asa reiese! Unde incap 400 g de smantana si restul de ingrediente,cascaval si masline, in gaurile din 8 jumatati de cartofi? Cand facem gaura in cartofi, nu inlaturam cumva si untul care nu s-a scurs in cuptor si pe care l-am pus de la inceput?

Dificultate

Medie

Timp

35 min

3 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • unt
  • cascaval ras
  • 400g smantana
  • masline
  • marar.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Reteta nu este concludenta ....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pizza vegetariana cu pesto