Cartofii curatati de coaja, se spala si se fierb la aburi programand aparatul 20 de minute STEAM.
Intre timp se sfarama branza de oaie cu furculita, se amesteca cu branza topita,cascavalul taiat cubulete , ceapa verde, ardeiul , mararul, pesmetul si un ou batut . Se condimenteaza dupa gust cu nucsoara si piper.
Cartofii se lasa sa se raceasca si se sfaramiteaza bucati mai maricele cu mana sau cu furculita . Vasul de gatit se unge cu unt, se aseaza un strat de cartofi , compozitia si ultimul strat de cartofi , dar netasand cartofii . .. Trebuie sa ramana ca niste mini turnulete. Se aseaza din loc in loc felii de ardei si se fixeaza aparatul 45 de minute BAKE la o temperatura de 18o de grade, dar dupa 25 de minute opriti programul. Turnati oul batut , presarati cubulete de cascaval si pogramati aparatul 30 de minute STEW. Dupa incheierea programului, fixati din nou BAKE la o temperatura de 150 de grade timp de 20 de minute.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii