Cartofii curatati de coaja, se spala si se fierb la aburi programand aparatul 20 de minute STEAM.
Intre timp se sfarama branza de oaie cu furculita, se amesteca cu branza topita,cascavalul taiat cubulete , ceapa verde, ardeiul , mararul, pesmetul si un ou batut . Se condimenteaza dupa gust cu nucsoara si piper.
Cartofii se lasa sa se raceasca si se sfaramiteaza bucati mai maricele cu mana sau cu furculita . Vasul de gatit se unge cu unt, se aseaza un strat de cartofi , compozitia si ultimul strat de cartofi , dar netasand cartofii . .. Trebuie sa ramana ca niste mini turnulete. Se aseaza din loc in loc felii de ardei si se fixeaza aparatul 45 de minute BAKE la o temperatura de 18o de grade, dar dupa 25 de minute opriti programul. Turnati oul batut , presarati cubulete de cascaval si pogramati aparatul 30 de minute STEW. Dupa incheierea programului, fixati din nou BAKE la o temperatura de 150 de grade timp de 20 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii