autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi taranesti

Autor: smarandoiu beatrice (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: smarandoiu beatrice (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Ingrediente
1 kg cartofi, 3 cepe mari, 300 g kaiser, 100 g unt, sare ( delikat )

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Mai intai se spala si se pun la fiert cartofi. Se taie ceapa si kaiserul cubulete apoi se pun la prajit in unt, cand ceapa e aurie se adauga cartofi fierti si taiati ca pentru piure si sarea (delikat ) dupa gust. Se mai amesteca un pic ,apoi totul e gata .
Este o reteta foarte rapida si deasemenea gustoasa.
Va urez pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
cartofi taranesti (5portii)

cartofi taranesti (5portii)

Se curata cartofii se taie cubulete si se prajesc in ulei.Separat se caleste ceapa solzisori(pina

12 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui cu cartofi taranesti, la punga

Pulpe de pui cu cartofi taranesti, la punga

Curatam cartofii, ii spalam, ii feliem, adaugam sare si boia si ii amestecam bine. Pulpele de pui

15 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in dovleac placintar si dovleac patisson:)