Cartofi taranesti

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Cartofi taranesti

Ingrediente

  • 6 cartofi fierti in coaja;
  • 3 cepe mici;
  • 100 g sunca taraneasca (kaizer sau orice tip va place);
  • Sare, piper, boia – dupa gust;
  • Pentru decor: patrunjel tocat si masline.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, iar cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete.

Se taie felii suncuta taraneasca si se maruntesc cele 3 cepe. Se caleste mai intai sunculita in putin ulei, apoi se adauga si ceapa si condimentele. Cand ceapa devine aurie, se adauga si cartofii fierti si se calesc impreuna, amestecand bine.

Se poate servi cu patrunjel tocat si masline.

Pofta Buna!

Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/cartofi-taranesti.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor