Cartofi taranesti

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Cartofi taranesti

Ingrediente

  • 6 cartofi fierti in coaja;
  • 3 cepe mici;
  • 100 g sunca taraneasca (kaizer sau orice tip va place);
  • Sare, piper, boia – dupa gust;
  • Pentru decor: patrunjel tocat si masline.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, iar cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete.

Se taie felii suncuta taraneasca si se maruntesc cele 3 cepe. Se caleste mai intai sunculita in putin ulei, apoi se adauga si ceapa si condimentele. Cand ceapa devine aurie, se adauga si cartofii fierti si se calesc impreuna, amestecand bine.

Se poate servi cu patrunjel tocat si masline.

Pofta Buna!

Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/cartofi-taranesti.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise