Cartofi taranesti

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Cartofi taranesti

Ingrediente

  • 6 cartofi fierti in coaja;
  • 3 cepe mici;
  • 100 g sunca taraneasca (kaizer sau orice tip va place);
  • Sare, piper, boia – dupa gust;
  • Pentru decor: patrunjel tocat si masline.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, iar cand sunt gata, se lasa la racit, se decojesc si se taie cubulete.

Se taie felii suncuta taraneasca si se maruntesc cele 3 cepe. Se caleste mai intai sunculita in putin ulei, apoi se adauga si ceapa si condimentele. Cand ceapa devine aurie, se adauga si cartofii fierti si se calesc impreuna, amestecand bine.

Se poate servi cu patrunjel tocat si masline.

Pofta Buna!

Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/cartofi-taranesti.html

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura