Cartofii se curata si se taie in jumatate sau sferturi(bucatile sa nu fie prea mici pentru ca se sfarama)si se pun la fiert in apa cu sare.Se dau deoparte cand sunt inca putin tari.Ceapa curatata si taiata marunt se dinstuieste in 2 linguri ulei incins intr-o cratita. Se adauga sunculita taraneasca taiata cubulete. Dupa ce se inmoaie putin se adauga si cartofii scursi de zeama. Se pipereaza si se presara Delikatul intorcand usor cartofii pe toate partile. Cand prind o culoare aurie cartofii sunt gata, se scot pe un platou se presara cu marar tocat marunt si se servesc ca atare sau ca si garnitura la friptura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii