autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Cartofi umpluti cu branza telemea de oi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
cartofi, sare, branza telemea de oi oua, ulei, smantana, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza telemea de oi se amesteca cu oua, patrunjel verde, sare si 200 g de smantana. Cartofii se umplu cu aceasta compozitie. Intr-o tava se asaza cartofii, se toarna deasupra ulei si 100 ml de apa si se introduc la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza telemea de oi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gustare cu file de anchois (

Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")

Pe biscuitul cu migdale se pune unt, crema de branza de capra, verdeata si un file de anchois.

1 vot    1 comentariu
5 min
Aperitive
Pasta din fasole neagra

Pasta din fasole neagra

In vasul blenderului punem toate ingridentele si pornim blenderul sa prelucreze pana totul devine

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • sare
  • branza telemea de oi oua
  • ulei
  • smantana
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Rulada de cascaval in crusta de mac